Servicii instalare RDS vs UPC

Încă de când m-am mutat am fost axat să mă conectez la UPC pentru serviciile standard de telefonie, internet și televizor. I-am avut și în trecut și ceva mi-a plăcut la ei și doar cu ei am vrut să lucrez.

Când a venit omul să instaleze cablurile, a reușit să mă impresioneze foarte tare când a venit vorba de cât de curat lucrează. Totul ordonat, cablurile frumos întinse, tăiat excesul de cabluri, curățat după el ș.a.m.d.

Cei 3 vecini de pe etaj, toți au ales să meargă cu RDS. Atunci a venit haosul pe pământ. Cabluri aruncate pe jos, atârnate deasupra ușilor de la intrare, praf și resturi rămase după ei.

Așa au făcut și astăzi cei de la RDS. Au venit pe la 8 jumate dimineața, au bătut la toate ușile care aveau RDS și gălăgie și zarvă pe casa scării. Au avut nu știu și nici nu mă interesează ce de schimbat la toți odată.

Și așa au făcut, dar discutatul între doi oameni pe casa scării, de la parter la etajul 4, trântit tot ce se poate, au făcut încă o dată minunată interacțiunea mea cu acești oameni.

La fel fac la fiecare instalare, urlă și lasă mizerie pe unde apucă, noroc că avem femeie de servici care totuși mai și spală casa scării săptămânal.

jeg rrds

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: