Nici Playboy nu mai e ce-a fost

De puțin timp s-a lansat primul număr Playboy care nu conține deloc nuduri. Cum nu a mai putut face concurență cu internetul și ce are el de oferit, cei de la editură au hotărât să elimine total nudurile pentru că nu mai există niciun fel de „wow” cu fiecare lansare lunară.

Oricum cei ce „erau prinși” cu un Playboy spuneau primul lucru, că ei cumpără revista pentru calitatea articolelor și a interviurilor exclusive. Adevărul este că articolele erau competente și bine scrise, de ți-era mai mare dragul să le citești. Cam greu puteai sa te prezinți cu revista în public fără să te judece cineva. Așa am auzit de la un prieten.

Se pare că nivelul de goliciune din revistă va fi același cu cel de la FHM, de exemplu, deci vor fi în continuare „destul de sexy”, cum declară editorii. Acum odată cu nudurile celebre vor dispărea și rubricile de glume și desene, care la rândul lor se pare că sunt depășite.

Targetul celor de la Playboy este tineretul, pentru care au și făcut coperta să pară o poză făcută cu aplicația Snapchat care este foarte utilizată de către tineret (peste 100 de milioane de utilizatori zilnici). Chiar și eu am folosit-o 3 zile anul trecut. Cum nu toate brandurile aveau curaj să se asocieze cu Playboy să își facă reclamă, acum se speră ca banii să vină din toate părțile.

Acum tot ce se știe este că poți să mergi cu revista la lucru să o citești în pauza de masă, fără ca draga colegă de birou, mai pudică, să se rușineze.

Interneți 1-0 Playboy

playboy

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: