Risipa de la fostul DOMO

Cum anul trecut DOMO și-a închis toate magazinele posibile, cel puțin unul dintre fostele spații din Timișoara a rămas încă liber. Cei de la DOMO și-au strâns tot ce era de strâns din locație. Nu au făcut chiar curat acolo, au mai rămas totuși posterele cu electronice și electrocasnice pe pereți.

Pe lângă postere, la locația respectivă au mai rămas și becurile. Ca în orice magazin de electronice trebuie să fie o grămadă de lumină, așa că în urma lor au rămas toate neoanele pregătite să întâmpine vizitatorii care din păcate nu mai vin. Fosta locație a celor de la DOMO este o prelungire a magazinului Praktiker, unde au construit de la zero o anexă pentru a fi închiriată.

Problema mea e că cei de la DOMO au uitat luminile aprinse. De anul trecut de când au închis magazinul, de prin noiembrie cred, cineva dis-de-dimineață aprinde luminile (sau pur și simplu nu le mai stinge).

Cred că de vreo 3 luni, luminile sunt aprinse 24 de ore din 24, sau cel puțin când trec eu pe acolo dimineața și seara. Nu toate, dar măcar jumătate din ele. Și asta nu pricep, de ce atâta risipă pentru un spațiu nefolosit?

Sunt genul de persoană care umblă prin casă și stinge toate luminile ce mi se par nefolositoare sau dintr-o cameră în care nu este cineva. Îmi stă pe creier să văd becuri aprinse aiurea, da.

Revenind la locația fostului Domo, nici măcar nu au vreun banner care să caute noi chiriași, iar becurile aprinse să îi atragă. Poate Praktiker vrea să se extindă acolo, cine știe. Dar banii ăia aruncați pe curent, trebuie plătiți de cineva și sunt plătiți total aiurea.

Cu banii ăia, dacă Praktiker îi plătește, se puteau oferi prime angajaților sau puteau mări personalul, pentru că bate vântul printre rafturi când cauți vreun angajat. Zici că te plimbi prin Dedeman.

domo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: