Racheta de la Audi

V-am aburit cu reclame  cu Dacia până acum, dar cred că e cazul să ne mai uităm și la o reclamă minunată cu o mașină minunată, dar care nu e următoarea mea mașină. Audi a lansat o rachetă (că nu poate fi numită doar „mașină”) pe 4 roți ce se comportă, ei bine, ca o rachetă dacă încerci să calci pedala accelerației mai mult decât este legal.

Are un motor V10 de 5.2L aspirat (cred că ți-l livrează curat adică) care produce o herghelie de până la 610 cai putere. Mașina ajunge la 100 km/h în doar 3,2 secunde. Atâta timp îmi ia mie să pun schimbătorul în viteza întâi și să plec de pe loc. Oricum 3,2 secunde mi se pare penibil de mult. În mai puțin de 3,2 secunde de când se face verde la semafor încep șoferii nerăbdători să claxoneze prima mașină din coloană să plece odată.

Comparația mașinii cu o rachetă este justă, dar îmi amintește doar de bancul vechi:

Un tigan isi cumpara Ferrari. Dupa 2 saptamani i se strica cutia de viteze si o trimite la reprezentanta. Ii repara italienii masina..i-o trimit inapoi… dupa alte 2 sapt iar i se strica cutia de viteze. Italienii ii repara cutia din nou…. si trimit un reprezentat sa mearga cu tiganul sa vada de ce se tot strica cutia. Merge tiganu pe autostrada. a 1-a, a 2-a, a 3-a… a 6-a… 350km/h si il intreaba pe reprezentant:
– Ce spui? Esti speriat?
La care reprezentantul:
– Nu sunt speriat deloc…stiu ca masina poate…
La care tiganul:
– Stai sa vezi cand bag „R” de la Racheta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: