Am descoperit o nouă durere

Când eram ceva mai mic, prin clasele 5-8, am descoperit prima oară ce înseamnă durerea adevărată și cam câți mușchi are de fapt nevoie corpul pentru a face mișcări obișnuite. Atunci m-am accidentat serios făcând rostogolire înainte cu picioarele întinse. Nici acum nu îmi dau seama pentru ce naiba există acest exercițiu.

Accidentarea a însemnat lovirea în capul pieptului cu capul în cădere. Practic am făcut un sandwich între podea, capul pieptului si capul meu, capul fiind la mijloc. Practic atunci am cam paralizat de durere câteva minute și a trebuit să merg fiu cărat acasă pentru că abia mai puteam merge.

Seara și ziua ce a urmat de recuperare, simțeam absolut fiecare mușchi acționat când trebuia să fac orice mișcare. Bineînțeles „simțirea” asta a mușchilor a însemnat durere la fiecare mișcare. Am trecut peste durerea aia, dar mi-o amintesc în detaliu parcă ar fi fost ieri.

Zilele astea am reușit să descopăr o altă durere. Când vă tăiați unghile, din când în când tăiați poate un pic prea mult la una dintre unghii. Nu e nu știu ce tragedie, degetul este un pic mai sensibil, dar aștepați o zi două și degetul respectiv nu mai este așa de sensibil. Sau poate vă intră o așchie în unghie iar după ce o scoateți degetul rămâne la fel de sensibil. Nimic grav.

Dacă însă vă tăiați unghiile seara, iar primul lucru dimineața vă gândiți că vă este poftă de o portocală, vă rog eu mult rugați pe cineva să vi le curețe, sau săriți peste pofta de portocală și mâncați o banană. Dacă nu săriți și faceți ca mine și vă puneți să curățați portocala cu degetul care are unghia foarte sensibilă, nu vă văd bine.

Eu am încercat, iar durerea pot să spun că mi-a urcat aproape de cot când acidul din portocală a intrat în contact cu unghia și așa dureroasă. Durerea nu trece, decât după câteva secunde, dar din cauza intensității, ți se pare că durează o veșnicie.Devil_Orange

sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: