Câte mașini încap într-un loc de parcare

Azi e ziua cu parcările idioate recunosc. Există multe locuri unde se parchează ilegal peste tot prin oraș. În multe locuri oamenii sunt amendați, dar în și mai multe sunt total ignorați și lăsați în voia sorții. Atâta timp cât nu încurcă tare traficul nu sunt deranjați de organele competente și cu autoritate în stat.

Multe dintre locurile preferate de parcare pentru șoferii teribiliști sunt locurile neamenajate pentru parcare. Ele sunt un fel de magnet pentru toți cei fac o pasiune din a parca pe unde apucă. Trotuare, spații verzi, spațiile dintre benzi și ar mai fi alte multe exemple dar n-am timp de ele acum.

Undeva prin centru, există un loc miraculos și cu o încărcătură magnetică deosebită pentru toți șoferii dornici de parcare pe dos. Locul este cel din poza de mai jos. Este triunghiul Bermude din Timișoara (Strada Gheorghe Lazar). Este un spațiu unde în alte orașe normale nu este loc nici măcar de o mașină. Pentru că este pur și simplu un spațiu între 2 treceri de pietoni.

Aici ar trebui să parcheze (e mult spus, lăsat mașina 3 minute) eventualii clienți ai farmaciei de pe colț, după cum se vede și mai jos, o poză foarte rară când un client grăbit își lăsa mașina pentru a cumpăra o aspirină probabil.parcare

Dar cum imaginea de mai sus este o raritate, mult mai des se poate vedea o grămadă de mașini aruncate acolo de parcă ar sta la coadă, de parcă ar fi un ambuteiaj format din mașini ce vor să ajungă la farmacie.

Mai tot timpul se aduna 3-4-5 mașini care stau pur și simplu în mijlocul drumului, dar cum nu încurcă așa de tare traficul, nu deranjează pe nimeni. Astăzi cred că s-a atins maximul de mașini care s-au pus ca un ciorchine în triunghiul bermudelor.

Nu au fost 2 sau 4, nici măcar 8 mașini. S-au adunat 11 mașini, care s-au înghesuit pe ce e, teoretic cel puțin, un spațiu total neamenajat de parcare. O să urmăresc în continuare să văd dacă o să se bată recordul.

parcare2parcare3parcare4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: