Comunicarea firmelor românești

Am făcut zilele trecute o comandă pentru două bucăți cauciucuri de bicicletă. Am avut nevoie de un model mai special, unul care nu este pe toate gardurile. Când cauți ceva mai special ajungi pe site-uri oarecum dubioase, ca să fiu politicos.

Cu toate că arată destul de normal, site-urile dubioase aparțin unor oameni la fel de dubioși, pentru că un site dubios ajunge să fie dubios doar datorită celor care se ocupă de ele.

Am reușit să găsesc produsele dorite, le-am pus în coșul virtual și am plasat comanda. Încerc cât se poate ca pe site-urile dubioase să nu plătesc în avans pentru că riscul să rămân fără produs și fără bani în același timp este foarte mare.

Așa că după ce am plasat comanda am primit chiar și mail de confirmare a comenzii. Mă minunez de acest mail pentru că e primul dintre cele 6-7 site-uri dubioase de unde am comandat, dar nu am primit nici un semn de viață, ce să mai zic de primirea produsului. La un moment dat eram de-a dreptul îngrijorat că o să primesc comanda de la toate site-urile dubioase de unde am comandat cu toate că nu am primit nici un semn de viață.

Cu toate că am primit mailul de confirmare nu s-a întâmplat nimic. Așa a rămas cumva în aer, măcar nu am plătit în avans. După ceva zile de așteptat, 3-4 zile după primirea mailului, am făcut prostia să le scriu mail să îi întreb de sănătate.

Cum mai toate firmele din lume care au pe site-ul de prezentare „stoc nelimitat” dar care nu seamănă cu realitatea din depozitul gol (asta dacă există depozit), când sunt întrebați de sănătate încep cu baliverne și abureli despre cum fix și exact în momentul acesta nu mai au ce vreau eu pe stoc, dar dacă aș vrea altceva mi-ar da cu drag.

Firma noastră minunată, după o săptămână după ce am trimis mailul meu nevinovat și foarte politicos formulat, mi-a trântit un mail simplu, ce atâta complicații, nici „ceau” nici „marș mă”, nici măcar ceva abureli.

site dubios

Mersi mult site dubios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: