Conduita la mall

Când merg la mall mulți se chinuie mult mai mult decât trebuie. Acest mall este de fapt magazinul universal standard vechi ce era și până acum în România, doar că fiecare raft și departament este făcut individual.

Nu mai găsești împreună haine și pantofi, trebuie să mergi la 2 magazine separate. Dacă ar fi doar două magazine separate ar fi în regulă, dar nu poți pune 2 papuci de mărci diferite unul lângă altul. Pentru asta s-a inventat câte un magazin special pentru fiecare brand în parte. Iac-așa s-a născut mall-ul.

Multora li se pare că trebuie să meargă cu treningul de duminică la mall sau cu rochia de seară cu care merg la petrecerea de la căminul cultural. Este o rușine să mergi la mall pentru ei cu haine normale de stradă, sau Doamne ferește să mergi direct de la lucru (asta dacă lucrezi). Trebuie mers acasă, schimbat și pregătit. Nu înțeleg de ce nu este atâta pregăteală și când se merge la piață, dar mulți nu știu că există piață în oraș.

Acum nu o să mă leg de băieții care poartă haine cu măcar un număr mai mic și nici de fetele ce se decoltează și scurtează în fustițe mai mult decât sunt curioși unii să vadă. Nici măcar de cei ce trebuie în anotimpul friguros să își lase neapărat gecile de iarnă în mașină, pentru că nu pot fi văzuți în mall cu hainele în mână să se vadă că ei sunt de mult prea mult timp în mall și li s-a făcut cald.

Ceea ce este cel mai important din lume atunci când mergi la mall este să ai neapărat o plasă de cumpărături de hârtie cu un brand cunoscut de toată lumea. Nu contează că e plină cu cartofi din Auchan, sau cu haine ce trebuie duse la curățătorie. Atunci când ești la mall trebuie să ai o plasă în mână neapărat.

Chiar dacă e goală….

20160223_193854_HDR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: