Am rămas fără ceasul preferat

Ceasul meu preferat a cedat. Nu punem la socoteală ceasul meu cu valoare sentimentală ce tocmai a împlinit 10 ani de când l-am cumpărat din primul meu salar de la primul meu job cu normă întreagă. Nu, ăla e bine sănătos. Ceasul meu preferat este unul ce l-am cumpărat de peste mări și țări și care a cedat în sfârșit cureaua.

Cureaua de piele naturală originală și frumoasă a cedat foarte devreme de când l-am cumpărat. După o plimbare mai lungă în miez de vară toridă mi-a transpirat încheietura iar pielea curelei s-a pătat și nu a mai trecut. Au rămas petele urâte pe ea dar măcar restul curelei era ok, m-am prefăcut că așa e modelul. Până la urmă cât naiba putea să îmi transpire încheietura de au putut rămâne petele alea.

Mă rog a trecut vremea, dar pielea curelei a continuat să se degradeze. Între timp mi-a cedat de tot, pentru că aseară când l-am dat jos de pe mână am rămas cu jumate de curea în mână. Am căutat pe net alte curele, dar de data asta am căutat să găsesc curea de metal. Am găsit că modelul meu de ceas există și în varianta de curea de metal, dar nu există decât cu tot cu ceas. Mărimea și forma curelei mă împiedică să iau una standard, așa că am încercat să cumpăr una chiar de la producător.

Le-am scris la producători, dar mare greșeală am făcut. Ei m-au trimis la bijutierul din localitate să mă rezolve ăla, dar nu înainte de a se lăuda că totuși ei au absolut cele mai multe și mai variate produse din lume și datorita acestei minunății, ei nu au unde puiu să depoziteze prostiile mele, cum ar fi o curea amărâtă de ceas.

We are very sorry that you have reason to complain.
The Esprit online shop offers you the largest selection of Esprit products in the world. Owing to our extensive range of products, we only have limited storage capacity and are unable to arrange a replacement bands.
Please contact your local jeweller for a suitable replacement part.
Kind regards,

La ceasornicărie la fel m-au trimis la plimbare. Asta e.

Noroc că ceasul de suflet este în perfectă stare de funcționare, cât și cel ieftineală de la Lidl ce seamănă cu el și o sa pot avea idee cât e ceasul, fără să trebuiască să mă uit pe jos după umbra lăsată de soare.

ceas1ceas2ceas3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: