Primul și singurul lucru făcut bun de primar

Mă refer la primarul din localitatea de baștină a actorului Johnny Weissmuller, cel ce l-a interpretat pe Tarzan în filmul Tarzan, nu? Ei bine primarul cu nume de sclav a avut de anul trecut chiar o dorință arzătoare: să nu existe parc cu garduri în oraș.

Cum Parcul Copiilor a fost unul dintre cele mai căutate parcuri din Timișoara ce avea un astfel de gard înalt ca la închisoare de parcă cine știe ce avea în el, a fost printre primele parcuri vizate de această măsură.

Astfel cel puțin o latură a gardului, cea dinspre Podul Michelangelo, podul cu cei mai mulți polițiști comunitari pe metru pătrat ce apără de răufăcători jardinierele primarului, a fost demolată. Acum cel puțin nu vor mai ieși în evidență acei struți artistici de metal care pentru cei neavizați, cum zice primarul, adică orice om ce trece pe lângă ele, pot părea neînțelese. Dar nu sunt neînțelese, sunt pur și simplu hidoase.

Dar să revenim, această decizie a minunatului primar pot spune cu mâna pe inimă că o susțin, pentru că astfel vom avea parcuri deschise publicului oricând iar când vor decide totuși că vor să mai pună ceva înăuntru de pe care să scoată bani, să mai cheltuie ceva bani de la buget pentru a-l construi iar.

Ce nu-mi place este că fix la capătul parcului, partea dinspre fostul gard se întinde un alt teren de joacă cu tobogane, doar este Parcul Copiilor, iar acum copii au pe unde să fugă de sub supravegherea părinților fix în mijlocul podului intens circulat de mașini pe 4 benzi. Măcar până acum trebuiau să fugă pe la poarta. Nu-i nimic așa de grav, pentru că acolo vor fi totuși comunitarii ce păzesc jardinierele primarului și îi vor salva pe copii, sunt sigur.parcul copiilor1

sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: