Țineți copiii în mașină cu centuri de siguranță

Văd din ce în ce mai des filmulețe la știri cum copii cad pur și simplu din mașini în timpul mersului. Cu toate că este mai mult decât obligatoriu să se poarte centură de siguranță în mașină, pentru copii este și mai important existența unui scaun special pentru copii.

Cel mai recent accident filmat și dat publicității s-a petrecut în China. Acolo un bunic ce transporta cu o dubiță nepoțelul, a rămas fără acesta în timp ce umbla cu mașina prin oraș. Se presupune că nepoțelul se plictisea pe bancheta din spate, a urcat în portbagaj iar cum portbagajul nu se închidea bine din cauza unui accident mai vechi, copilul a picat din mașină. Sau copilul era din prima pus în portbagaj, dar nu cred că e cazul totuși.

Cel puțin amuzant este cum bunicul era atât de obișnuit ca portbagajul să se deschidă în mers, că nici nu s-a chinuit să își bată capul să oprească. Problema este că de data asta pe lângă faptul că bunicul a tras curent, nepoțelul a tras o căzătură în mijlocul intersecției.

Cum bunicul nu a oprit, iar copilul de aproape 2 ani se plimba printre benzile cu trafic, cineva a trebuit să îi atragă atenția bunicului din mers să oprească și să verifice bagajele din mașină sau măcar pe cine transportă.

Din fericire copilul nu a pățit nimic și cu toate că probabil bunicul ar fi vrut să ascundă asta de părinții copilului, acum o să fie destul de greu și cred că o să îl mai vadă când termină facultatea.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: