Cesar Millan încă trăiește!

Acum ceva timp în urmă am văzut pe facebook un link distribuit de cineva în care celebrul dresor de câini Cesar Millan îl ajuta pe Jerry Seinfeld să își dreseze câinele. Primul lucru ce mi-a venit în cap era că „uite la ei ce nesimțiți că încearcă să scoată bani chiar dacă Cesar a murit de aproape doi ani”.

Inițial am crezut că este un reportaj mai vechi, care nu are vreo legătură cu prezentul și că a fost republicat. Cum mă uit mai atent văd că Jerry Seinfeld nu este deloc schimbat față de cum a arătat săptămâna trecută când a lansat un alt episod din serialului cu vedete plimbate cu mașina la cafea.

Ceva nu îmi ieșea la socoteală: cum se face că Seinfeld este cel din prezent dar totuși a participat în emisiunea unui om ce a murit? N-are cum. În 2014 am văzut o știre ce a umblat mai pe toate canalele de știri, deci în mai mult de 3 surse verificate, care spuneau ca Cesar Millan a fost internat la spital pentru că a avut un infarct și că a murit în ziua respectivă.

Așa mi-a rămas în cap încă din 2014, ca să aflu că omul e bine mersi și că își vede de viață cu câinii lui și a altora. Așa de repede a trecut vestea pe la urechile mele și atâtea publicații din România au preluat știrea, că la momentul respectiv nu mi-am bătut capul să verific (între timp majoritatea au șters articolele sau le-au modificat mișelește punând un semnul întrebării la titlul „A murit Cesar Millan” și adăugând un paragraf la sfârșit spunând că totul a fost o farsă – exemplu perfect de presă în România.

Știu că sunt prostul satului că nu m-am prins mai devreme, dar ciudat este că de când am văzut știrea aia, nu au mai apărut altele cu același impact care să infirme vestea. Nici măcar alte știri despre el și activitatea lui. Nu înseamnă că e adevărat, doar că este pe interneți.

cesar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: