Avem prea rapid internetul, zice Bernie

Dacă până acum ne mândream cu asta în lume, acum s-ar putea să fim de-a dreptul într-un fel de pericol. În urma unei exprimări nereușite reiese că unul dintre candidații la președenția Statelor Unite, Bernie Sanders, este deranjat de viteza internetului din România și că ceva trebuie să se schimbe – probabil să ne taie internetul (?).

„Astăzi, oamenii care locuiesc în București România, au acces la internet la viteze mult mai mari decât majoritatea statelor din SUA. Asta e inacceptabil și trebuie să se schimbe”

Ideea era că omul este în mijlocul campaniei electorale și ar zice orice ca americanii să îl voteze. Așa că s-a luat de viteza de internet, pentru că americanii sunt pe locul doi în lume după numărul de utilizatori de internet. Atâta timp cât o să existe China pe lumea asta, SUA va fi oricum locul doi la orice important.

Așa că omul a căutat pe interneți pe ce loc e SUA ca viteză de internet și a observat că nu e nici măcar în top 10. Așa că și-a propus să vadă cine e pe locul 1 și să promită americanilor că dacă el va ajunge președinte, viteza internetului o să fie fix ca a țării de pe primul loc. Asta a fost intenția lui să zică înainte să publice declarația de mai sus.

Dar a apărut o problemă, cum să se ia de Singapore că ăia o să sară la gâtul lui. La fel și locul 2 China. Așa că hai să se ia de locul 3, de România. Ce pot să îmi facă ăia?  Bineînțeles toate agențiile de presă au preluat tweet-ul omului și l-au dat ca pe cine știe ce știre importantă, doar că numele țării a fost menționat în această declarație, iar pagina de Twitter a fost inundată de comentarii în limba română sau a unor români.

Dacă omul a vrut să zică de bine de noi? Iacă, uită-te la ei, oameni care nici nu cred că au semafoare pe străzi, că sigur autostrăzi nu au, beneficiază de viteze ultra mega bună de internet, iar noi cei care am descoperit America singuri avem viteze vai de capul nostru.

Nu vede nimeni că internetul ăsta vitezoman este doar în orașele mari unde suntem înecați de cabluri pe toți stâlpii, iar jumătate din populația țării nici măcar nu are acces la internet?

twitter

 

Un răspuns

  1. […] om ce a scris prostii pe un forum a reușit să încingă o națiune întreagă. Similar cazului când candidatul la președenția SUA s-a plâns de viteza slabă de internet în comparație cu […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: