Câte flori intră într-un Mini Cooper S (S nu GP)

Azi e ziua internațională a femeii. La români e mai mult ziua Mamei, decât a femeii, dar se sărbătoresc amândouă, că de ce nu? Așa am fost învățați de mici de când lumea că 1 martie = mărțișor la toate persoanele de sex feminin iar de 8 martie flori și felicitare la mame. Dar de 8 martie ar trebui să le cadorisim și să nu lăsăm deoparte mamele spirituale ale copiilor noștri, și-anume educatoarele, învățătoarele, îngrijitoarele de la școli și grădinițe + bani de fondul pentru 8 martie oarecum ilegal (mulțumesc Paul pentru informațiile la zi).

Un pic de istorie dacă îmi permiteți: în România până prin 2010 nu exista o altă dată decât cea de 8 martie pentru a sărbători ziua Mamei. Dar legiuitorii au hotărât că totuși nu au treaba mai importantă de votat și au hotărât că prima duminică din Mai va fi această dată. Cum ar veni prima duminică după 1 Mai, dacă nu știți când e luna Mai. Lumea nu prea știe de această dată aleatorie ca Paștele. Anul acesta prima duminică din Mai este fix pe 1 Mai, dar oare românii vor știi măcar anul ăsta? Cred că o sa fie al 6-lea an consecutiv când iar nu o să se știe, de 6 ani de când s-a votat legea.

Dar să revenim la titlu, dacă sunteți curioși câte flori încap într-o mașină mică pitică, avem pentru puterea exemplului un Mini Cooper S (model S nu modelul ăla șmecher GP). El este folosit pe post de căruță dubă pentru căratul florilor pentru doamnele și domnișoarele din clădirea din spatele Mini-ului S, nu GP. Așadar avem o grămadă de flori, în jur de 80, sau cum ar zice presa de scandal aproape o mie.

Dacă erați curioși de ce în piața de flori din Timișoara un vânzător a rămas cu un zâmbet larg pe buze și chiar și acum face cu mâna Mini-ului care se îndepărtează de piață cu portbagajul plin de flori, acum știți.

La mulți ani tuturor femeilor, indiferent că sunt mame sau nu, dar mai ales că sunt mame pentru că sunt de modă veche și tot cu 8 Martie-ziua mamei am rămas.

La mulți ani în special Doamnei Mamă de copilul meu. 🙂

 

 

2 răspunsuri

 1. Il stiu pe cocalar. Tot timpul parcheaza pe trotuar si eu ca mama a 2 copii nu mai am loc sa trec asa ca trebuie sa merg pe SOSEA!!! Poate daca as fi primit o floare i-as fi plantat-o pe BOLIDUL ala cu motor DE BMW.

  ROG MASURI DRASTICE!!!!

  Apreciază

  1. Draga Floare, trebuie sa remarc cunostintele avansate in ale motoarelor de masini. Nu multa lume stie ca Mini-urile, chiar si S-urile, au motor de BMW, cum nu stiu nici ca BMW-urile sunt boliduri.
   Nu am inteles exact masura drastica ceruta de tine. Doresti o floare pentru plantat? De care mai exact? De ce trebuie o floare sa fie drastica? Cat de bine il cunosti pe cocalar? Ai putea sa mergi chiar tu sa ii oferi o floare personal.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: