Cineva se plictisește tare de tot

Asta mai aud eu ironic că mi se spune când cineva vede/ realizează/ își dă seama că scriu pe blog, pentru că nu-i așa, când faci ceva productiv înseamnă că nu faci altceva, deci ai timp liber. Dar nu despre asta vreau să îmi pierd timpul să scriu acum.

A trecut o zi de când un rapper american, Snoop Doggy Dog pe unul dintre numele lui, a avut concert în Bogota din Brazilia. Cum este recunoscut omul ca fiind mai tot timpul amețit de drogul marijuana, să nu zic mai drogat decât sunt drogați pacienții când li se face anestezie totală, omul a greșit când și-a dat check-in pe Instagram iar în loc de BogOta a scris BogAta pentru că sigur a scris cum a auzit el că se pronunță.

Asta a rezultat în faptul că poza ce și-a făcut-o din avion ca fiind deasupra Bogotei braziliene, a reieșit că ar fi fost făcută pe aeroportul internațional din Bogata, Mureș România, adică aleea neasfaltată din fața căminului cultural din sat.

Bineînțeles că pagina artistului a fost invadată de locuitorii patriei noastre iar pentru o medie de până în 1.000 de comentarii per poza de pagina artistului până acum, poza respectivă a ajuns deocamdată la aproape 7000 de comentarii, bineînțeles mai toate în românește.sss

Dar nici despre asta nu ne-am întâlnit astăzi aici. Nu au trecut cred 30 de ore de la greșeala omului când cineva, care a avut prea mult timp liber a creat un website turistic, http://visitbogata.com/, pentru Bogota Mureș alături bineînțeles de o pagina de Facebook.

Cineva a cheltuit bani pentru abonamentul de domeniu .com și și-a bătut capul pentru o chestie ce o să dispară de pe internet cred că în maxim câteva zile, dacă nu și a dispărut deja. Trebuie apreciat, omul s-a documentat, a pus poze frumoase, un site cursiv și frumos, dar parcă, doar parcă, putea să se concentreze să facă altceva cu timpul și banii alocați pentru asta.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: