Fosta nora a lui Măgureanu declară și declară

De ceva luni fosta noră a lui Virgil Măgureanu, primul șef al SRI-ului de după 1990, a ieșit la scandal prin presă și dă mai tot ce poate din casă și spală toate rufele posibile pe care a putut să pună mâna.

Nu se știe exact motivul pentru care a ieșit la atac fix acum, mai ales că ea se pare că are de declarat lucruri din perioada de când era căsătorită.

Pe atunci, 10 ani cam în total cât a fost căsătorită cu băiatul lui Măgureanu, nimeni nu i-a auzit plângerile, pentru că stilul de viață oferit de familia Măgureanu nu au deranjat-o mai deloc. Nici măcar creditul de aproape 3 milioane de euro luat de tatăl socru prin presupuse metode ilegale pentru care l-a denunțat acum la DNA, nu au deranjat-o.

Mai mult ea acum declară prin presă că îi este frică de consecințele declarațiilor ei, nu de alta dar în toate declarațiile de presă a reușit să menționeze nume de la Băsescu până la Isărescu sau Dragnea, unul presupus mai mafiot decât celălalt. Când a fost călduț în clanul Măgureanu a trecut cu vederea peste absolut orice ilegalitate, dar acum când ea nu mai are teoretic nimic de pierdut iar tatăl socru este suspect și strâns cu ușa în dosarul mineriadei, ea este cel puțin vitează.

I-aș fi dat crezare dacă atunci când era fierul cald arunca cu apă peste el în loc să ajute la modelare.

declaratii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: