De ce e nevoie de un DJ bun la nuntă

O nuntă este o cheltuială foarte mare ce trebuie gândită foarte bine. Fiecare se gândește că trebuie să mulțumească pe toată lumea (mare greșeală) și trebuie să aibă grijă la toate detaliile. Cele mai importante cheltuieli le-am considerat să fie cele ce rămân după nuntă și-anume fotografiile. Asta a fost pe primul loc, am cheltuit peste medie pentru asta și nu regretăm nici un pic decizia.

Bineînțeles că a urmat pe lista de priorități au fost sala, DJ-ul și numărul de invitați, dar nu o să intru în detalii despre asta, decât poate pe viitor. DJ-ul din listă l-am considerat foarte important și el pentru ca oamenii ce au venit la noi la nuntă să plece cu gânduri pozitive de acolo și în nici un caz cu amintiri neplăcute. Cele neplăcute rezistă în timp, uneori mai mult ca fotografiile.

Sper sincer să fi avut oameni mulțumiți de DJ pentru că noi sigur am fost. Problema cu DJ-ii cea mai mare este ca ei să o ia pe ulei în timpul nunții și să nu urmeze planul făcut de dinainte și pur și simplu să facă ce ii trece prin cap de parcă ar fi la Balul Bobocilor ediția ’99 de la Căminul Cultural. Știu că noi i-am zis ceva idei de ce nuntă ne-am dori să avem, iar el de aici a știut ce să facă și nu a trebuit deloc să intervenim să îl scoatem la linia de plutire.

Problema e cu nuntașii de mai jos care s-au ars foarte tare cu DJ-ul pentru că exact la intrarea miresei, acesta a luat-o pe ulei foarte tare și era d-abia începutul nunții. Cu toate că nunta arată că ar fi avut loc într-un cămin cultural, chiar și pentru standardele lor DJ-ul nu a fost ce trebuie. Așa că vă rog nu lăsați la voia întâmplării alegerea DJ-ului.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: