Noul Mall din Șagului știe exact ce vrea

În sfârșit o să intrăm în rândul lumii normale și a orașelor europene și o să avem mai mult de un mall în tot orașul. Nu o să mai putem spune la taxi să ne ducă la mall, acum trebuie să specificăm care mall, să îi spunem chiar pe nume. Știu că a venit în Timișoara un fost coleg de școală care locuiește acum în Cluj, oraș cu mai mult de un mall, și a zis de câteva ori, că el trebuie să se vadă cu nu știu cine la Iulius în Timișoara. Vă dați seama că omul era obișnuit să îi spună mall-ului pe numele mic ca să nu le încurce, în special că și în Cluj este un Iulius mall. Dar noi cei ce trăim încă în Timișoara am râs de el, hahaha, cum să zică la singurul mall din oraș Iulius și nu simplu mall, gândește-te cum să zică așa, înseamnă că el are mai multe mall-uri, nu ca noi.

Ei bine așa o să ajungem și noi, o să spunem la mall-ul nostru vechi Iulius iar la ăsta nou „ăla din Șagului”, sau eu o să îi spun „mall-ul ăla nou ce s-a construit lângă soacră-mea și i-a umplut casa de praf până s-a construit un an întreg”. Fiecare cu ce-l doare. Că doar nu o să îi spun „Shopping city” când de fapt e un „pierdut timp City”.

Mall-ul ăsta din Șagului a fost viteaz încă de la început. A început construcția fix acum un an în martie 2015 și anunța cu surle și trâmbițe că până în septembrie, tot anul trecut, o să fie totul gata. Doar că prin octombrie au reușit să deschidă doar un Dedeman, iar prin noiembrie Media Galaxy. Acum la sfârșit de lună martie, să nu fie de 1 aprilie, au reușit să pună cap la cap toate contractele și să anunțe lansarea în totalitate a mall-ului cu tot cu panta aia mare de beton pe care urci în parcare.

Tot orașul e plin de anunțuri doar că lor nu le trebuie orice fel de oameni de prin oraș, sunt bineveniți normal, dar cei de la marketing au gândit foarte bine totul. Unde e locul cel mai bun să pui postere cu noul mall decât chiar lângă singurul mall din oraș?

Așa că oricine vine sau pleacă de la Iulius, vedeți deja m-am obișnuit să îi zic așa, vede de ceva zile posterul cu deschiderea noului mall. Mall care are o grămadă de magazine identice cu ăsta de aici, dar e efectiv în cealaltă parte a orașului, dar e mai interesant, nu-i așa?

sagului

 

2 răspunsuri

  1. […] celălalt mall din Timișoara, cu singurul ecran IMAX 3D din oraș, este locul ideal de văzut filme cu soția. O […]

    Apreciază

  2. […] deschiderea lui, sau a oricărui al doilea mall din Timișoara să se fluidizeze traficul de la Iulius, reclamele pentru deschiderea lui nu îmi mai […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: