Service-urile de mașini să nu mai umble la mașini

Discuția la care am asistat astăzi nu e banc și nici măcar nu m-am chinuit să inventez așa ceva pentru că e greu să inventezi așa ceva. 

Am fost cu mașina la service pentru lucruri standard, nu asta e important. Când mergi cu mașina la service tot timpul îți găsești scaunul și volanul mutate din locul perfect în care le-ai lăsat sau muzica dată tare numai bine să știi că cineva ți-a umblat la mașină. Ei bine și la mine a fost cazul astăzi dar nu despre mine e vorba azi.

Unei domnișoare un pic blondă (trebuie să menționez asta să vă faceți o imagine pentru ce va urma), îmbrăcată un pic cam lucios și cu paiete pentru ora 8 dimineața, că despre ea vorbim astăzi, i-a venit rândul să își aducă mașina în service. A venit, a plecat fericită, dar s-a întors supărată foc. A intrat val vârtej la recepție și a început să urle că cei de la service i-au stricat mașina.

Când s-a calmat un pic unul dintre băieți au rugat-o să explice mai exact ce au stricat băieții. La care ea spune următoarele, am încercat să reproduc cât mai fidel:

– Nu se poate așa ceva! Am murit de frică până să ajung la capătul bulevardului! D-abia am ajuns la pedale și volanul a fost foarte foarte jos! Eu nu așa am adus mașina și era să fac accident, pentru că se merge bară la bară.

Băiatul de la recepție și-a cerut scuze rușinat de rușinea ei și i-a recomandat să modifice scaunul și volanul. Dar ea nu a auzit de așa ceva.

– Cum adică să îl modific? Eu am venit aici pentru farul ăla spart nu să îmi schimbați scaunul și volanul, eu vreau înapoi scaunul și volanul meu! Acum trebuie să umblu să îmi scaunul și volanul?

Băiatul de la recepție abia se abținea să nu râdă și i-a explicat domnișoarei că ele sunt aceleași doar că s-au modificat setările doar, fără a fi înlocuite. A invitat-o pe domnișoară afară și a rugat-o să urce în jeepanul parcat pe dos în fața recepției să îi modifice setările și în același timp să o ajute să descopere lumea.

A fost foarte aglomerat la recepție și domnișoara a venit urlând sărind peste rând, intrând în fața a măcar 3-4 oameni. Totodată băiatul de la recepție a lăsat baltă omul cu care vorbea atunci.

Dar ziceți voi, credeți cumva că cineva a avut ceva de comentat că a trebuit să aștepte?

volan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: