Piața Libertății, cea mai mare sală de concerte

Primul lucru ce mi-a venit în minte mie când am văzut ce spațiu deschis o să fie în Piața Libertății după renovarea masivă de anul trecut, a fost că e super locația pentru concerte în aer liber. Ar fi cam singura locație centrală unde e loc de concerte în aer liber.

Peste o lună jumătate Piața Libertății din Timișoara va fi sală de concerte outdoor. Acum o sa vină Julio Iglesias, taticul baladelor în limba spaniolă, sufletul petrecerilor de când s-a lansat în muzică. El va avea probabil o scena mare și frumoasă în fața căreia vor fi așezate scaune pentru ca iubitorii muzicii să se așeze, dar numai după ce au plătit bilete începând cu 130 lei si terminând cu 330.

Acum eu stau așa și mă gândesc cum o să fie organizat concertul? Adică o să facă probabil cum au făcut în Piața Unirii când a fost Festivalul vinului. O să blocheze fiecare ieșire să nu vină lumea la atârnat prin jur. Dar în rest? Nu e ca și cum o să se poată pune panouri înalte de 3 metri să nu se vadă nimic ce se întâmplă în piață.

Piața Libertății are acum 8 ieșiri (bulinele galbene adăugate magistral în Paint de mine), printre care 2 circulă și tramvaiul, care o să fie oare oprit să nu tremure scena când trece tramvaiul? Scena nici nu contează unde o să fie amplasată că toată zona o să bubuie de muzica legendarului magnific Iglesias tatăl.piata-libertatii

Oare nu o să se înghesuie lumea să stea în dreptul ieșirilor din piață să îl asculte live pe om? Credeți că în zonă nu va fi nimeni să asculte „fraudulos” duminică pe-nserat la ora 6-7 baladele de neuitat?

O să vedem, nu e nici o crimă în asta, dar cum e să stai tu pe scăunelul tău călduț de 330 lei biletul dar să vezi oamenii plimbându-se prin zonă împingând căruțul de bebe supărați că e muzica prea tare?

P.S.: abia aștept să văd cum o să se bucure primarul cu nume de sclav și o să se bată cu palma pe umeri în public lăudându-se cât de faină a făcut EL Piața Libertății loc pentru concerte, dar noi fraierii nu am priceput și ne plângem doar că o să fie cald vara.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: