Cum să stai aiurea la coadă în supermarket

Am dorit să cumpăr o nucă de cocos din supermarket, știu pare simplu, doar nu merită să mă pun să scriu ceva pe tema asta nu? 

Dar totuși nimic nu este așa de simplu. La supermarket este frumos, stai doar la o coadă la casă, nu e ca la piață când ai nevoie de 14 produse și trebuie mers la 14 tarabe, nu. Mergi la orice tarabă/ raft, bagi în coș ce îți trebuie, nu trebuie să stai după nimeni.

Asta dacă nu ai noroc să dai peste nenea de mai jos, care a vrut să facă cunoștință cu fiecare banană înainte de a o pune în plasă. Problema mea era că mie nu îmi trebuiau banane, ci doar nucă de cocos care era fix în dreptul omului foarte pretențios.

Mai jos se văd doar ultimele 2 minute din cele 4-5 cât a durat să stau după om. La un moment dat el nu s-a limitat să aleagă banane pentru el, a început chiar să caute bananele perfecte și pentru alții, aruncându-le altor clienți bananele perfecte.

Dacă vi se pare că exagerez că am stat 4 minute după el, mi-am mai pierdut alte 4 minute din viață filmându-l pe om cum la fel culege roșiile după o prealabilă inspecție amănunțită din lădiță. În caz că nu vă e somn foarte tare diseară când vă puneți la culcare, îl puteți urmări pe acest om cum culege roșiile și cum băiatul lui îi ține pungulița (asta în cazul în care l-ați ratat în primul filmuleț).

P.S.: îmi pare tare rău dar nu am scule de editat video, așa că persoanele ce se recunosc în filmuleț nu am cum să le scot, decât dacă insistă foarte tare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: