Kaufland te caută de bani marunți

Am ieșit la plimbare cu copilul în ham și mi-am plănuit să trec și pe la un magazin să cumpăr niște mărunțișuri. Pentru asta nu mi-am mai luat bagaje cu mine sau geantă sau portofel. Mi-am luat doar două bancnote de 10 lei să pot să cumpăr ce mi-am propus.

Zis și făcut, am ieșit, am îndurat cât era de îndurat vântul și am considerat că cea mai bună și rapidă variantă să nu trebuiască să intru în mall să ajung la Auchan, este să merg la Kaufland. Cu toate că este ceva mai zgomotos decât Auchan-ul, pentru că boxele de unde se aud anunțurile interne ale lor se aud mai tare, Kaufland-ul este mai accesibil. Dacă îmi trebuie ceva, intru în magazin, iau ce trebuie și am ieșit. În schimb la Auchan trebuie să intru în mall, dau câteva ture de mall și ajung într-un sfârșit și la AUchan pentru că ei nu au intrare directă din stradă.

Copilul încerca să adoarmă iar eu aveam chef de cumpărături și când să intru mi-am dat seama că nu am 50 de bani pentru coșul de cumpărături. Inutil pentru mine și pentru cele câteva lucruri de care aveam nevoie. Am sperat că i-a dus capul până acum să pună și coșuri mici pentru oameni ca mine, dar din păcate nu ai această variantă.

Acum aveam de ales, ori intru și schimb bani la recepție, riscând ca interacționarea mea verbală cu oamenii să îmi trezească copilul, ori renunț la cumpărături pentru mai târziu. Kaufland-ul m-a pierdut ca și client de data asta, poate când or să pună și coșuri mici ca la absolut toate hipermarketurile, atunci poate o să îmi fac drum pe la ei. Până atunci, caut loc de parcare în mall la Auchan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: