Timișoara poate să stea liniștită

Săptămâna trecută toată Timișoara a fost îngrozită de faptul că o tânără ar fi fost violată ziua în amiaza mare în Parcul Botanic. Nimic mai grav, mai ales ziua în amiaza mare când mai toată lumea este în oraș, mai ales în Parcul Botanic, parc prin care trec sute de oameni zilnic.

Imediat ce s-a aflat, ca orice veste proastă care circulă rapid, lumea a început să se îngrijoreze, să avertizeze pe toți cunoscuții și să evite zona, în special că parcul este foarte populat de o grămadă de mămici cu bebeluși. Din fericire însă, povestea este o mare minciună.

Inventată inițial pe post de scuză să scape de necazuri, minciuna fetei presupus violate în Parcul Botanic a ajuns să fie unul dintre cele mai mediatizate subiecte din presa locală. Despre faptul că totul este o minciună, am citit despre asta chiar în ziua presupusului atac, la mai multe dintre comentariile de la știrea respectivă de pe mai multe site-uri. Probabil unul dintre cunoscuții fetei victimizate a aflat ce și cum și a încercat omul să o dea în vileag, dar cine crede comentariile de pe interneți, când majoritatea sunt aberații.

Poliția spune că:

Referitor la fapta de viol reclamata, in data de 30 martie, ca s-ar fi produs în Parcul Botanic din municipiul Timisoara, va comunicam faptul ca, in urma cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca a fost un act sexual consimtit, intre  doi minori de 15 si 17 ani. Acesta s-ar fi consumat intr-o locuinta situata pe raza municipiului Timisoara

Fata săraca s-a speriat de ce o să zică părinții și a inventat ceva ce i-a venit prima oara în minte. Dacă mințea că totul a fost un accident ca în campania MTV din urmă cu ceva ani, presa nu ar fi preluat știrea fără să verifice toate detaliile și declarațiile. Așa nici nu era tot orașul alarmat și oripilat de situație iar fata putea scăpa cu o declarație la poliție maxim, pentru un caz ce nu avea să fie rezolvat vreodată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: