Dedeman vinde paturi sau face casting pentru fete de videochat?

Dedeman a împânzit orașul cu postere cu reclame, care de care mai ciudate și cu rime care de care mai idioate și fără sens. De la „ești așa cuceritor, îți ofer un polizor”, „te-aș lipi să stai cu mine, adeziv îți dau mai bine„, „te ador și te iubesc, gresie îți dăruiesc” sau „vorbesc în zadar fiindcă te ador, și îți dau un dar un radiator” imaginația lor nu are limite.

Ultima năzbâtie de marketing a celor de la Dedeman chiar m-a dat pe spate, pentru că seamănă foarte mult cu o reclamă pentru angajat fete pentru videochat sincer, asta dacă aș știi cum arată una.

Dacă aș avea siluetă de invidiat, părul mai des fără chelie și vopsit blond, alt sex și dorință de afirmare pe piața modelingului nu aș mai sta pe gânduri. Deasemenea asemeni zeiței Venus, reprezentanta iubirii și a frumuseții, aș putea câștiga independența și forța de care am nevoie pentru a reuși în viață, sigur o reclamă din asta m-ar da pe spate.

Nu am văzut nici un număr de contact, dar sunt sigur că dacă mă duc la recepție la Dedeman o să știe fetele ce și cum acolo și o să mă îndrume către oamenii potriviți.

dedeman

Un răspuns

  1. Zău că mi se pare foarte amuzant articolul tău. Însă, ai rămâne surprins să vezi că, de fapt, decorurile studio-urilor de videochat sunt mult mai avangardiste. Iar patul, cum e pionul principal al unei astfel de încăperi, este cu totul regal.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: