Mi-e dor de un ospătar care să respecte locația și poziția unei mese stabilite în prealabil cu clientul, a unei mese rezervate din timp;
Mi-e dor de un ospătar care să aibe habar de detalii din meniul de la restaurantul la care lucrează și să fie în stare să recomande un sos amărât pentru o salată, sos care tot el a uitat să îl aducă;
Mi-e dor de un ospătar care să țină minte toată comanda luată de la mai mult de 2 oameni;
Mi-e dor de un ospătar care să țină minte măcar comanda de băuturi luată de la mai mult de 2 oameni;
Mi-e dor de un ospătar care să aducă tacâmuri pentru toată lumea de la masă;
Mi-e dor de un ospătar care să nu vină cu mâncarea la masă și să întrebe foarte mirat cine ce a comandat, neavând habar daca sigur a venit cu comanda la masa care trebuie;
Mi-e dor de un ospătar care când aduce 2-3 platouri cu aperitive cu sos inclus, să aducă și farfurioare pentru ca oamenii să poată mânca aperitivele fără să dea sos pe masă sau pe haine;
Mi-e dor de un ospătar care când îi ceri linguriță pentru un sos la comun, să nu îți explice legile mâncatului cu tacâmuri și să îți aducă o linguriță pentru sos;
Mi-e dor de un ospătar care să știe să toarne berea în pahar;
Mi-e dor de un ospătar care când îi spui că vrei pahar pentru băut bere să nu stea să te interogheze unde e paharul de dinainte care poate chiar el l-a luat și a uitat, sau poate eu l-am pus în altă parte a mesei și am uitat;
Mi-e dor de un ospătar care nu vine și zice în gura mare cât a costat toată consumația de față cu toți clienții de la masă, în special când a fost în contact doar cu o persoană când vine vorba de plată;
Mi-e dor de un ospătar care să fie ospătar și nu omul ăla fără experiență care aduce mâncarea de la bucătărie;
Mi-e dor de un ospătar care să fie ospătar și nu omul ăla cu care am avut de-a face la San Marzano de la Iulius și corespunde descrierii de mai sus.