De ce uneori e ok să te trezească bebele la 7 dimineața

Eu cu mândra soție suntem fani de seriale. Ne uitam la multe seriale și am făcut asta și înainte chiar să ne cunoaștem. Printre serialele devorate de noi, chiar binging-uite (acest termen băgat în față de vodafoniști) se află bineînțeles Game of Thrones.

Doar câteva dintre episoadele din cele 5 serii de până acum nu le-am urmărit fix în ziua lansării lor, dar asta doar pentru că nu am putut pur și simplu, nefiind acasă și neputând evita de a merge cine știe pe unde în ziua respectivă. Credeam că o dată cu copilul venit pe lume acum 7 luni totul să se schimbe. Credeam că o să numărăm episoadele pe degete când o să ne putem uita la timp la ele, în loc de când nu ne puteam uita la ele.

De când s-a născut copilul, am tot încercat să ne uităm la seriale și de cele mai multe ori ne-a ieșit foarte bine, dar alte ori ne-am uitat la un episod în câte 2-3 reprize și alea cu televizorul dat pe minim. Dar la Game of Thrones nu te poți uita cu sonorul dat la minim. Ori te uiți cu el dat peste mediu, ori nu te uiți, asta face parte din farmec.

Astăzi a fost lansarea noului episod și eram foarte curioși cum o să meargă loteria bebelui și cum o să „ne lase” să ne uităm împreună la el. Da, pe lângă sonorul dat un pic mai tare decât normal, alt farmec de a ne uita la seriale este să ne uităm împreună. Am fi putut să ne uităm separat, dar nu mai are farmec și sens până la urmă.

De o vreme încoace, bebele ne face trezirea dimineață devreme, cam când se trezesc mămicile care vor să prindă ofertele bune de la Lidl, adică pe la 7 și ceva. Cum nici azi nu s-a lăsat mai prejos cu trezitul, am zis că dacă tot suntem treziți, să încercăm să ne uităm la premiera din seria 6. Zis și făcut, pe la ora 9 după o tură de cumpărături, copilul  a adormit în ham după 5 minute de când a început episodul și a dormit cuminte pe tot parcursul episodului cu sonorul dat mai tare.

Nu am fi crezut că avem norocul ăsta, dar așa am putut să evităm toate spoilerele de pe interneți de la oameni bine interesați să divulge secrete din episod, doar pentru plăcerea de a strica oamenilor bucuria de a se uita la episod. Eu nu o să vă scriu nici un spoiler, pentru că nu prea s-a întâmplat nimic în episod, deci nu e nimic interesant de divulgat.

game-of-thrones-car-spoiler

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: