Neymar îți dă aripi (P)

Am văzut mai demult o prezentare TedX în care cel ce ținea discursul povestea amuzat cum s-a luptat el prin email-uri cu cineva ce încerca sa îl înșele. Acest cineva era unul dintre acei presupuși prinți nigerieni ce abia așteaptă să îți trimită banii proaspăt moșteniti, doar doar să te îmbogățească.

Sigur ați primit și voi un astfel de mail în care un presupus prinț vă roagă să îi trimiteți o adresă și un cont bancar să vă trimită milioane de milioane de dolari doar așa de dragul de a o face (dacă nu ați primit, aveți adresa de mail degeaba zic eu sau de prea puțin timp).
Majoritatea, dacă nu toți, cei care primesc aceste tipuri de email îl șterg și își văd mai departe de viață. Dar el s-a pus să îi răspundă și să îi joace în strună prin mai multe schimburi de mailuri, până când prințul nigerian putred de bogat a renunțat parcă să mai comunice cu el și să încerce să îl înșele îmbogățească.
Recent am trecut printr-o experiență similară de primit mail în care mi se ofereau cadouri neașteptate. Doar ca de data asta, prințul nigerian putred de bogat nu era nici prinț și nici măcar nigerian. Era brazilian, era totuși putred de bogat, îl chema Neymar Jr. și juca fotbal pentru celebra FC Barcelona.
El a hotărât că are ceva sa îmi dea mie pentru ca sunt fix din orașul unde el organizează o etapă a unui campionat de minifotbal împreună cu federația română de fotbal. Nu am crezut, normal pentru că nu eram înscris în niciun concurs sau ceva asemănător și nu sunt fan fotbal. Am ales din fericire sa nu șterg mailul ci să mă pun să îi răspund. Culmea am primit răspuns după răspuns, nu chiar de la Neymar, dar de la cineva de încredere din anturajul lui, care a hotărât cu stoicism să treacă peste tot ce am putut eu sa debitez, crezând că vorbesc totuși cu un prinț nigerian care vrea sa ma însele.
Astfel m-am ales cu un tricou oficial al competiției care se desfășoară la Timișoara și prin țară și nici măcar nu m-au rugat să scriu despre ei pe blog. Azi în Timișoara, mâine-n toată țară, mai multe detalii chiar de la Neymar aici.
Poate că acum că tot am tricou pot să mă duc cu colegii de lucru la fotbalul săptămânal ce îl evit cu nerușinare. Fac asta pentru că la fiecare meci, deja e tradiție, măcar unul se oferă ca jertfă pentru zeul fotbalului și se accidentează de trebuie să lucreze de acasă din pat măcar o săptămână. Cred totuși că o să îl port mai bine când mă joc Fifa Street primit cadou de ziua mea.
Frumoasă surpriză mi-ai făcut tu Neymar și Red Bull. Sper că în finală să se califice români de-ai noștri și să îl mai învețe unul-două trucuri românești pe Neymar și aici nu mă refer la simulări de accidentări sau luare de mita.
redbull

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: