Călcatul hainelor și fotbalul se împacă

Clar în primul rând vreau să mă laud că știu să calc haine. Știu să calc tricouri, pantaloni, chiar și cămăși. Știu de ceva vreme și credeam că e ceva normal, dar am observat că nu e chiar așa și unii sunt destul de certați cu călcatul de haine cum sunt eu certat cu băutul de alcool cu grade multe.

Ieri la sfertul de finală dintre Germania și Italia mi-am propus să îmi calc ceva haine pentru că s-a terminat concediul și hainele pentru ieșit în lume nu se calcă singure. Numai bine, fetița și soția s-au adormit una pe cealaltă, așa că nu era nimeni să tragă de cablurile de la călcător sau de masa de călcat.

Eu credeam că nu o să prea pot călca haine pentru că o să fiu mai tot timpul cu nasul în televizor. Chiar m-am gândit la siguranța mea și mi-era frică să nu mă ard la mână căutând călcătorul sau călcând hainele cu nasul în televizor. Dar din fericire pentru hainele mele, la cât de plictisitor a fost meciul am avut timp liniștit să calc fiecare cută. Pentru un meci cu 7 șuturi pe spațiul porții, peste 1100 de pase și 2 goluri doar spre sfârșitul celei de-a doua reprize pot să spun liniștit că a fost plictisitor pentru spectatorul din mine.

Am terminat de călcat după câteva minute după ce au egalat italienii (nu am zis că sunt foarte bun la călcat am avut multe haine) adică aproape de final când aproape că m-a luat somnul. Abia abia am rezistat să ma uit la prelungiri, iar până au început penalty-urile aproape că am și adormit.

Am reușit să văd toate cele 120 de minute de joc. Am reușit să văd ambele goluri (chiar și cel anulat de veteranul blond care l-a împins ca pe o vită furajeră pe adversar să dea cu capul). Am reușit să văd totuși toate cele optsprezece penalty-uri. Am reușit și să văd cum cei experimentați au dat-o în bară la penalty-uri iar cei tineri au băgat gol liniștit. Am reușit și să îmi calc toate hainele. Iar antrenorul neamț nici măcar nu și-a mirosit mai nimic în direct, sunt sigur pentru că la fiecare oprire a jocului camerele erau pe el. Cum ziceam, călcatul hainelor și uitatul la meci merg bine împreună.finala

sursa foto

 

Un răspuns

  1. […] care se presupune că a întreținut relații nepotrivite cu minore ar avea o echipă de fotbal (sau e deja la Dinamo?) și de anul acesta sponsor principal ar fi o agenție de fotomodele. E ca […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: