Fotbalul printre blocuri, un fel de film horror

Zilele trecute am asistat la o scenă destul de amuzantă. Eram la Fântânel să cumpăr apă filtrată și cum debitul apei este destul de trist am avut destul timp să observ una alta prin jur neavând altceva de făcut în afară de numărat stropii de apă ce intrau în sticlă.

În parcul unde este fântâna, se jucau mai mulți băieți fotbal iar la un moment dat văd cum mingea este degajată în afara parcului, peste drumul cu multe mașini parcate ce înconjoară parcul, undeva unde este doar spațiu verde neamenajat cu multe bălării.

Știți filmele horror când un grup de persoane stă înghesuit într-o cameră la etaj, iar jos din bucătărie se aude un zgomot? Cum nimeni nu știe ce e, cineva se oferă voluntar să verifice ce e. După 2 minute cum nu se întoarce persoana respectivă, merge o a doua persoană să vadă ce s-a întâmplat cu prietenul plecat în misiune. Cum bineînțeles nici a doua persoană nu se mai întoarce, se duce a treia și tot așa până nu mai rămâne niciunul, pentru că probabil zgomotul a venit de la un criminal în serie? (că de aia e film horror?)

Ei bine așa vedeam eu că se întâmplă cu copii ce se jucau fotbal. În partea stângă erau toți înghesuiți pe teren, iar mingea a sărit pe partea cealaltă, cum ar veni în bucătărie (dar cum erau bălării nu se vedea unde exact a căzut mingea). A plecat primul copil după minge, probabil cel ce a dat aiurea în minge, sau cel mai mic și cel mai prost din curtea școlii. Caută el ce caută, dar între timp pe partea cu terenul de fotbal copii rămași se impacientează „că de ce nu mai vine mingea”. Așa că merge să vadă ce se întâmplă un al doilea copil, probabil tot mai jos pe scara ierarhică din grup.

Așa a plecat și al treilea și al patrulea și tot așa, până când ambele echipe s-au transferat pe cealaltă parte a parcului, în urmă rămânând cel mai mic dintre ei, care nu a mai avut curaj să meargă pe partea cealaltă speriindu-se că nu are să se mai întoarcă nici el.

Când în sfârșit și-a luat inima în dinți să meargă și el să vadă ce s-a întâmplat toți s-au întors și au continuat să se joace. Doar nu v-ați închipui că i-a așteptat cineva prin tufișuri să le facă felul? Vorbim totuși de o întâmplare de prin cartier nu cine știe ce film horror, dar mie mi s-a părut așa mai special probabil din cauza serialelor la care mă uit.

fantanel

 

 

 

2 răspunsuri

  1. tot mai rar se joaca fotbal printre blocuri iar ca si consecinta se vede si-n liga 1.

    Apreciază

  2. Haioasa intamplare ! Seamana cu un banc ! De la seriale ma trezesc si eu ca se joaca imaginatia cu mine si nu intr-un mod placut. Trebuie sa schimb serialele !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: