Pe vremuri mă ascundeam de ploaie sub copaci

Poate ca nu o fi cea mai sigura locație să mă ascund de ploaie sub copaci, dar tot timpul o făceam din mers. Adică atunci când mergeam înspre lucru sau înspre casă și mă prindea ploaia, jumătate din drum mi-l petreceam pe sub copacii de pe strada ce mă ducea la destinația dorită. Mai rămânea un sfert din drum ce îl făceam făcând diagonală de mall și rămâneam doar cu un sfert de drum în care îmi foloseam umbrela mea cu UE la adevăratul potențial.

Acum însă am rămas doar cu diagonala de mall și cu papucii udați atunci când plouă. De fapt nici cu mall-ul nu am rămas neapărat, pentru că atunci când plouă mult prea mult, îmi rămâne doar să mă plimb prin ploaie și eventual să mai și cânt ceva.

Dar nu despre ploaia de la mall vorbim azi, ci despre cum am rămas fără copacii din drumul spre casă. Cum primarul cu nume de sclav a început renovarea străzii Popa Șapcă, s-a început inevitabil și tăierea copacilor. Nu toți dar cât mai mulți. Acum nu îmi rămâne decât să am grijă să nu mă mai prindă ploaia pe această stradă, sau oriunde aproape de ea. În proiectul minunat ce se tot visează a fi făcut pentru a lărgi strada la 4 benzi pentru mașini în loc de 2, se includ totuși și ceva copaci dar nu are cum să se substituie ceea ce s-a făcut deja.

Nu sunt eu nu știu ce activist contra tăierii copacilor, dar parcă aici s-a mers destul de departe. La câte defrișări sunt în toată țara, parcă astea la vedere dor mai tare.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: