Spoiler pentru „Walking Dead” sezonul 7?

Nu mai poți să te uiți la vreun serial fără ca pe interneți să nu fie vreun deștept care să îți strice bucuria, să se pună el să spună înainte de toți ce s-a întâmplat. Cum ar fi fost acum câțiva ani, dacă am fi știut dimineața când ne trezeam (pentru că în SUA se difuzează episoadele de la seriale americane când România doarme) că Chandler și Monica o să fie părinți de gemeni sau că Rachel s-a întors până la urmă la Ross?

Nu aveam pe vremea aia acces la informația asta și era chiar bine. Așa că stăteam cuminți și așteptam fiecare săptămână să vină episoadele noi. Și acum stăm cuminți să așteptăm, dar dacă nu ne uităm imediat ce apare episodul și scăpăm pe interneți, tot suspansul de peste săptămână este distrus de câte unul care scrie spoilere fără vreun avertisment.

În același timp serialele au trezit pofta oamenilor de a citi cărțile pe care sunt bazate serialele. Dacă până acum cărțile stăteau prăfuite într-un colț, acum sunt citite din scoarță în scoarță, de multe ori doar pentru bucuria de a strica altora bucuria urmăririi unui serial. Problema aici este că de cele mai multe ori serialele deviază de la cărțile pe care sunt bazate, așa că din fericire de multe ori „previziunile” acestor cititori de cărți sunt date peste cap.

Acum am trântit un titlu de cancan la postarea asta pentru că m-am uitat la episodul nou din seria 7 de la The Walking Dead. Azi dimineața la 7 am făcut asta, doar pentru că există internetul oamenilor cu spoilere care divulgă informații fără vreun avertisment dar și pentru că bebele ne face trezirea așa. Am reușit totuși să îl vedem, fără ajutorul celor de la AMC România, care nu sunt în stare să difuzeze un serial transmis de AMC USA, așa cum fac cei de la HBO.

Oricum, spoilere din episod nu o să pun așa la vedere, ci doar într-o postare separată, blocată de parolă, cum ar trebui să se facă. Postarea e aici, parola e „spoiler”.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: