Nu-s cu politica, dar #sperSăCrapi Monta

Cei care s-au trezit azi devreme și au deschis interneții, au putut să dea peste o postare a unui fost angajat al unei publicații online, care își exprima gândurile cu voce tare (respectiv în scris) în loc să mănânce rahat turcesc ca în fiecare zi până atunci și să posteze știri aberante.

Omu nu avea nimic cu cafeaua contra cost de la birou sau cu colegii enervanți de lângă el, avea cu subiectele ce avea sa le publice în ziua respectivă, iar.

Încă o știre despre un lider pesedist, o alta despre un fost lider pesedist, alta despre berbecali, toți cu dosare penale și opinii publice. Astăzi însă omul nu a mai suportat. Domnul #PuieMonta l-a enervat pe fostul angajat proaspăt concediat, nu pentru că aberează ca deobicei, nu pentru că s-a luat vezi Doamne de premierul în funcție, ci a luat-o de-a dreptul personal.spersacrapi1

S-ar putea că pe fostul angajat să îl cheme Alixăndrel, iar #PuieMonta care s-a referit la romanul Frații Jderi, implicit chiar și la Alixăndrel Vodă, să îi fi pus capac. Ah și ar mai fi și penibilitatea cu care se folosește de tragedia de la Colectiv să se afle în treabă, asta după ce acum câteva zile îi blama pe cei ce au făcut deja asta. Oare e loc să crape sau nu?

puiemonta1

 

Un răspuns

  1. […] mai citit articol de pe acest blog. Cu toate că am scris despre lansări de telefoane, mașini, politică, întâmplări din viața mea, a copilului meu, lucruri de prin Timișoara, orice. Nimic nu a […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: