Ce mai caută românul pe interneți

Doar nu o să mă pun și eu să fac toate topurile posibile care să conțină căutările ciudate ale românilor pe Gugl, pentru că sunt atâția care fac asta deja. Pe lângă asta am scris despre asta într-o altă postare, deci nu am de gând să mă repet.

Dar totuși, românul pe interneți caută în principiu orice detaliu despre mâncare. Nu aveam de unde să știu asta decât din două surse. Una ar fi topurile de care am scris mai sus, iar a doua variantă de pe acest minunat blog. De ce spun asta?

Acum fix un an postam un fel de turorial, primul de acest fel pentru mine, în care încercam să văd dacă pot face concret diferența dintre 2 legume amărâte. Problema este nu că ele ar fi 2 legume amărâte, ci că ele seamănă foarte mult între ele și așa la prima vedere nu ai cum să le diferențiezi. Așa s-a născut postarea Diferența dintre pătrunjel și păstârnac.

Acum la un an de la postare, este de departe cel mai citit articol de pe acest blog. Cu toate că am scris despre lansări de telefoane, mașini, politică, întâmplări din viața mea, a copilului meu, lucruri de prin Timișoara, orice. Nimic nu a întrecut setea oamenilor de a afla cu ce se diferențiază pătrunjelul de păstârnac.

În continuare, la un an de la acea postare, articolul este vizualizat fără încetare, poate că și este primul articol ce apare pe gugl când vine vorba de păstârnac, poate nu, poate lumea revine la el pentru că este asa de clar si extraordinar explicat, nu știu.

Cert e că totul se învârte în jurul mâncării, asta este clar, iar noi căutăm pe interneți orice să ne iasă ciorba cât mai bună.

p vs p 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: