Coșmarul lui Geoană revine la Premiile Oscar

Ca în fiecare an, lumea presupune care este filmul preferat la premiile Oscar și de prea puține ori există surprize.

Ei bine anul acesta din nou, toată lumea a fost mai mult decât convinsă că „LaLaLand” va rupe târgul și va câștiga tot ce este posibil în materie de premii și va mătura cu toate filmele pe jos. Deja au început să apară cu câteva zile înainte chiar și comparații cu Titanicul câștigător de toate premiile posibile.

Ei bine eu sincer nu am vazut capodopera acestui musical, iar cum zice soția, se pare că ne-am ramolit și ne-am pierdut flerul de nu ne-am dat seama de toata minunăția din jurul acestui film.

Totul mergea bine la ceremonie, filmul a câștigat 6 premii deja, inclusiv cel pentru cea mai bună actriță și cel mai bun regizor, urmand a se anunta marele premiu de cel mai bun film.

Surpriză surpriza, LaLaLand este anunțat cel mai bun film. Se urcă pe scenă toată echipa până când momentul „Geoana-Mihaela dragostea mea” se întâmplă. Bucuria le este insa întreruptă, anunțându-se că de fapt „Moonlight” este cel mai bun film, omul care a anuntat abia auzindu-se în microfon de bucuria celor de la LaLaLand. La fel a fost si la Miss World acum ceva putina vreme.

Acum iar câteva zile Geoană o să plângă în pernă amintindu-și cum a fost pentru o noapte președinte.

Oricum, ma simt oarecum razbunat, sau ma rog mai bine, ca nu a castigat LaLaLand; s-ar putea sa insemne ca nu m-am ramolit asa de tare si nu mi-am pierdut din fler asa mult pe cat credeam…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s