Cum să asculți youtube cu ecranul telefonului închis

Nu toată lumea are chef sau timp să își downloadeze muzicã de pe internetzi, sa o pună pe telefon și să o asculte când e la sală (de mese), la plimbare prin oraș sau pur și simplu când stă pe acasă. Aceast-vor apela cel mai probabil la youtube pentru că acolo este totul într-un singur loc, pot găsi cele mai recente melodii apărute iar accesul este foarte facil.

Singura problemă când vine vorba de youtube este că nu se poate asculta dacă aplicația merge în fundal (adică tu vrei să citesti o carte pe telefon, iar youtube-ul să cânte în același timp), sau dacă vrem să ascultăm muzică cu ecranul telefonului închis.

Este totuși o soluție foarte ușoară să facem asta, una pentru care nu trebuie să facem root sau jailbreak sau ce o fi să ne pierdem garanția la telefon. Soluția este simplă și la îndemâna tuturor și se numește Firefox.

Am găsit această soluție pe interneți (bravo interneți) dar funcționează diferit pentru telefonele cu Android față de iphone, dar functioneazã.

La telefoanele cu Android este simplu: porniți youtube în browser-ul Firefox, găsiți melodia preferată sau playlist-ul preferat, dați play și gata. Apasați „Home” și vă puteti vedea de citit, iar melodiile vor cânta fără nicio problemă. La fel și dacă închideți ecranul.

android

La iphone treaba stă cam la fel, doar că mai trebuie urmat un pas față de android. Faceți la fel, deschideți youtube in browserul Firefox, alegeți melodia preferata, dați play, însă veți observa că în momentul când iesiți din Firefox sau apãsați Home, muzica se va opri. Nu vă speriați, tot ce trebuie să faceți este să deschideți „Control Centre” din partea de jos a ecranului, mergeți la tab-ul de muzica și apăsați Play. Atât.Iphone

Acum puteți asculta youtube cu toate că aplicația merge pe fundal sau ecranul telefonului este închis. Multumim internetzi.

L.E.: update-ul de iOS nu iti mai permite se pare sa faci asta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: