Electric Castle are și invitați cunoscuți

Mă uitam zilele trecute peste lista de invitați/ participanți de la minunatul și noroiatul Electric Castle. După multă scrol-uială am reușit să identific cam zece participanți de care am auzit măcar în treacăt, din totalul de aproape 280 de participanți. Ce spune asta despre mine? Că nu sunt probabil în target-ul respectivului eveniment, cum nici revelioanele cu manele nu sunt pe lista mea de priorități.

Chiar am fost întrebat recent „ce fel de muzică ascult”, iar răspunsul meu a fost ceva de genul „ce se vede”, cum era la magazinele comuniste. Cântă ceva la radio? Foarte bine, ascult. Nu cântă nimic la radio? Ascult ocazional pe youtube ce am ascultat la radio și mi-a plăcut. Așa că faptul că nu știu pe nimeni de la Electric Castle nici nu mă miră.

Ceea ce mă miră totuși este că la festival au fost invitate Mirabela Dauer și Corina Chiriac. Mirabela Dauer, pentru cei ce au deschis interneții mai tîrziu este una din „cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-’80”. Nu știu ce s-a urmărit cu invitarea ei la un asemenea festival, ceea ce mie mi s-a părut sincer ca nuca în perete, dar ce a ieșit a fost ceva foarte frumos, pentru o cântăreață ce a fost în vogă acum aproape 40 de ani.

Trebuie să recunosc că reacția publicului, cu preponderență născut acum ceva 20 de ani probabil, cunoașterea pe de rost a versurilor melodiilor ei este o realizare enormă, fapt ce s-a și văzut din reacțiile ei după concert. GG Mirabela!

Lasă un comentariu