Despre

contact: the.brutuss@yahoo.com

DESPRE MINE

Ma numesc Tavi Russ, sunt din Timișoara, născut și crescut. Am tot tatonat cu blogul ăsta de ceva timp, de prin 2009, de când m-am gandit ca poate cineva o să aibă și chef să mă citească. Am făcut o grămadă de pauze între postări, dar acum m-am ambiționat sa nu o mai lungesc aiurea, având în vedere că stau mai toată ziua cu nasul în laptop.

Nu este un blog despre ceva anume, încerc să fiu cât mai informat și să interpretez cât mai normal ce se întâmplă în jurul meu.

Facultatea am făcut-o tot în Timișoara, Politehnica, dar nu în adevăratul ei sens, pentru că nu am ieșit inginer de acolo. Am ales să fac Comunicare și Relații Publice, imediat ce am fost primul sub linia de admiși la Științe Economice.

DESPRE BLOG

Blogul ăsta nu se vrea a fi un blog de știri. Aici nu o să găsiți știrile de ultimă oră din țară sau din lume. Pentru asta există situri mai specializate și bine finanțate care fac asta. Aici o să găsiți tot ce consider eu că trebuie scris, de aceea e și numit blog personal cu de toate.

Sunt și știri ce nu prea au avut loc de toate becalismele pe siturile de știri și încerc eu să le aduc la suprafață. Mai sunt întâmplări din viața mea ce îmi par a fi demne de a fi puse pe interneți.

Încerc să mă mulez pe preferințele cititorilor cât pot de bine iar sugestiile sunt tot timpul bine primite.