Cum totusi, cum?

Cum se hotareste cineva ca are sa devina cantaret?

Cum se hotareste cineva ca o sa se puna sa cante ceva ce a inventat el si ca o sa aiba priza la public? 
Cum te pui sa inventezi ceva cantabil? 

Sunt atatea si atatea melodii si variante de melodii, care mai de care mai variate si sunt multe care au success, care prind topurile si care sunt asteptate si apreciate de oamenii din lumea intreaga indiferent daca stiu sau nu numele melodiei, chiar daca inteleg sau nu versurile. 
Acum inteleg ca avem youtube-ul si fiecare isi incearca norocul si se filmeaza singur si iaca devii faimos, cu toate ca si filmuletele astea de pe youtube sunt si ele de toate felurile de te iei de cap si te intrebi cum ai ajuns iar in partea “aia” a youtube-ului. 
Multe dintre ele sunt cu 3 vizualizari in total de cand s-au lansat, dar totusi nu de asta ma intreb eu cum devii faimos. Cum se pune cineva, si zice, uite, eu astazi dau drumul la o melodie, o inventez, de cele mai multe ori din nimic, fara sa o copiez, si o fac sa fie faimoasa si sa ajunga in toate colturile lumii? Cum? 
Cum poti sa simti ca daca in timpul versurilor tranatesti un “Hey”, hey-ul ala o sa fie ceva ce o sa cante automat vreun fan atunci cand stie ca o sa urmeze in mijlocul strofei. Sunt constient ca e vorba de multa munca, sunt constient ca este vorba si de noroc, dar sunt total depasit de cum stie cineva ca o melodie o sa sune bine si sa fie ascultata si apreciata. Cred ca la intrebarea asta numai Beethoven poate sa raspunda, pentru ca el a compus cand era pur si simplu surd. Dar el oare aude intrebarea asta ca sa poata raspunde?

5 răspunsuri

  1. da ce stiu eu cum se distrau oamenii pe atunci…

    Apreciază

  2. asta nimeni nu stie… a mers cineva cumva la el pe la spate sa ii pocneasca o punga plina cu aer pe la spate sa il verifice? zi zi:)

    Apreciază

  3. atunci de ce ai mai intrebat daca aude? e clar ca nu aude…

    Apreciază

  4. te-ai dus prea departe.. ca doar nu aude..

    Apreciază

  5. nu, nu aude. si daca aude, poate sa te lamureasca? 😛

    Apreciază

Lasă un comentariu