Încă un Iphone premiu

Dacă zilele trecute Andra Măruță promitea cadou un telefon Samsung, zilele acestea a venit din urmă soțul ei Cătălin care promite un Iphone. Ce trebuie să facă lumea să pună mâna pe telefoane? Bineînțeles dau un share și un like, ce poate fi mai ușor decât asta?

Nu trebuie să cunoști foarte multe în ale internetului să te prinzi că acesta este un fals. Dar peste 160.000 de profile de facebook s-au alăturat paginilor fantomă pentru ca treaba să meargă ca unsă iar cineva să primească totuși câte un telefon mobil de ultimă generație.

De unde presupun că profilele celor doi sunt false? Păi să o luam cu începutul:
Andra s-a remarcat în lumea muzicală sub numele de Andra (derivat de la Alexandra) și oricât de mult și-ar iubi soțul, numele de Andra o să rămână simplu Andra, fără atașarea numelui de familie. Dacă până să se mărite nu și-a atașat numele de familie de „brand”, nu o va face niciodată. Asta bineînțeles când vine vorba de artista Andra. În viața de zi cu zi nu mă privește.

La domnul Măruță ar trebui să îți pui o întrebare dacă pagina este adevărată, atunci când la o simplă căutare de „Cătălin Măruță Ofical” (dacă ai căuta) apar alte câteva profile și doar unul are bifa aceea albastră că este recunoscut de Facebook ca fiind pagină adevarată. La fel este și în cazul Andrei care are peste 100 de profile false (da am stat și le-am numărat). La Măruță mi-a fost mai ușor și am putut să încadrez totul într-o pagină dar la Andra mi-e mult mai greu.

maruta

Oameni buni reveniți-vă! Nu există să primească cineva ceva gratis pe Facebook. Acum tot ce așteptăm este să apară pagina de la David Măruță, piticul familiei care să promită la rândul lui un Iphone SE care tocmai s-a lansat. Baftă multă!

2 răspunsuri

  1. E prea ieftin… nu se baga lumea la share-uit pentru Iphone SE

    Apreciază

    1. ai fi surprins… foarte surprins care e limita de jos pentru asta 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: