Credeai că știi să parchezi?

Când nu ai loc de parcare undeva și nu interesează legea sau de cei din jurul tău, lași mașina unde se oprește motorul, sau o lași pe modul invizibil (adică pe avarii) și îți vezi de treabă.

Dar ce te faci când ești la mall și nu poți face chiar așa pentru că nu ai unde efectiv. Păi prima abordare, cea mai ușoară, este de a lăsa mașina în toate curbele posibile, urcate pe toate trotuarele dacă se poate. Toate intrările sunt cu două benzi normal, dar nu și acum când lumea nu are unde parca.

Dacă există o porțiune cu două benzi, unde una dintre benzi nu blochează pe nimeni, atunci acea bandă va fi ocupată de un rând de mașini. Chiar dacă ai ieșit de mult din parcare și ocupi o bandă de mers în afara parcării, ca audi-ul de jos, tot se consideră că „ești în curbă, e legal”

bmw2

Dar ceea ce nu știți, pentru că nu aveți de unde, este că voi până acum nu ați știut să parcați mașina mai „pe dos” decât a parcat-o acest minunat bmw-ist (cu numere de TM pentru cei curioși). El nu a avut timp să o oprească în curbă sau să caute până la urmă un loc de parcare ca toți fraierii, el pur și simplu a lăsat-o în MIJ-LOC. Picture1

A blocat doar o cale de acces, de a ieși sau intra în parcare de pe una dintre laturile parcării. Aici nu mai se poate zice că el a parcat-o strâmb pe un loc de parcare că așa erau toate celelalte, numai că celelalte au plecat și l-au lăsat așa parcat strâmb. NU, aici e parcare voită și dorită și calculată: „lasă că sunt destule intrări și ieșiri ce mare brânză?”

Atât, nimic mai mult. Cu ce a greșit omul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s