Oare o să avem așa artiști vreodată?

Există o emisiune, The Late Late Show, unde prezentatorul are o rubrică drăguță în care invită cântăreți să facă împreună karaoke în mașină în timp ce se plimbă prin oraș.

Recent, pe la începutul anului, omul a invitat-o pe celebra Adele. S-au plimbat, au cântat, s-au distrat și au povestit, cum se întâmplă cu orice invitat. Oricum mi se pare că prezentatorul se distrează de 100 ori mai mult decât oricare vedetă.

Dar are la noi s-ar putea face așa ceva? Adică să găsești un Fodor sau Cove sau Bartoș să conducă, nu e greu. Să găsești ditamai gipanul să iasă bine cadrele chiar nu e greu, dar pe cine ai invita?

Eu sincer o văd așa la prima vedere doar pe Andra, care ar duce un live și râde mult și sigur ar povesti cum a ajuns la Măruță așa printre altele. Dar pe altcineva, în afară de Smiley care ar veni la pachet cu Bartoș? Poate ăștia grei mai vechi, gen Dan Bitman, dar în rest?

Îmi amintesc cum Floooooooooooooooorin Călinescu a avut Chestiunea zilei, un talk-show de genul Late Night Show-ului, dar a murit repede emisiunea pentru că s-au terminat vedetele (cele ce nu pot fi invitate la Capatos) foarte repede.  Așa ar fi și în cazul ăsta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: