Cam cum arată un exemplu de fericire (P)

Dacă vrei să faci un copil fericit, nu trebuie să îi aduci o grămadă de jucării, sau o grămadă de dulciuri. Știu că bebelică al nostru are jucării o grămadă și tot o pernă mică decorativă veche de prin casă o fascinează din cale afară. Nu prea ai de unde să știi cum să ajungi să cumperi/dai lucrurile perfecte unui copil, dar atunci când ajungi să îți dai seama a meritat tot drumul în a găsi fericirea aceasta.

O fotografie ce mi-a rămas în minte de foarte mult timp, este cea a unui copil ce a primit cadou o simplă banană, dar care pentru el, în acel moment a însemnat totul de pe lume. Nu a urlat că nu e un iPhone 7, nu a urlat că e iPhone 7, dar nu culoarea ce visa el și tot așa. El s-a bucurat de gestul făcut de părinții lui, de cadoul în sine și asta mi se pare mie că înseamnă de fapt fericirea.

banana

Ne-am adunat astăzi aici, cum zice draga soție, să povestim despre concursul organizat de cei de la Komunamo și F64. Dacă vrei să participi până pe 12 aprilie, cu o fotografie făcută de tine în care să arăți ce înseamnă pentru tine fericirea oamenilor, Happy People, poți să câștigi vouchere de până la 1000 de euro. Dacă nu ai inspirație să faci poze, votează pe cei cu inspirație și câștigi și produse F64.

Mai jos este și filmulețul din care a fost extrasă poza de mai sus:

Un răspuns

  1. Wow, foarte tare clipul cu copilul. Nu-l știam. :)) E incredibil cum o simplă banană îi aduce atât de multă fericire.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: