Cum se nasc bancurile in direct la televizor

Avem alegerile locale pe pâine zilele astea. Peste tot avem postere, sloganuri care mai de care, idei minunate propuse, toate special făcute sa îți ia ochii și să alegi nebunul cel mai normal. Cireașa de pe tort în această ecuație se întâmplă totuși la televizor. Pentru cei ce nu au televizor, există youtube-ul de a doua zi, ca să puteți fi în temă oricum.

La televizor vedem în direct, sau în reluare pe youtube, oamenii ce se vor primari. Acolo îi putem savura din ochi și analiza și critica și orice vrem noi să facem, doar să putem lua o decizie corectă și să alegem primarul mult visat. Asta doar dacă avem impresia că votul nostru contează.

Acum la televizor, bătaia electorală nu se mai duce între calitățile cele mai bune ale primarilor, cel puțin nu în minunatul București. Bătaia electorală este acum un concurs de fapt. Un concurs unde câștigă cel ce scoate cea mai multă prostie la suprafață din Denise Rifai. Nu este ușor să câștigi, pentru că prostia ce o scoate ea singură la suprafață nu se contorizează. Cum vrei să ai grijă de capitala unei țări când nu poți scoate la suprafață cât mai multă prostie dintr-un om?

Acum această minunată prezentatoare de emisiuni de la un post de televiziune a ieșit la rampă prin această prostie scoasă la suprafață. Oamenii vin pregătiți cu programul electoral bine pus la punct, cu întrebări care mai de care mai repetate și răspunse corect, dar nimeni, nici măcar cea mai experimentată echipă electorală nu îi pregătește pentru întâlnirea cu Denise Rifai.

Ca să vă spun pe scurt ce înseamnă această Denise Rifai, pot doar să vă zic că de la rude foarte îndepărtate ale ei au fost inspirate bancurile absurde. Știți bancurile de mai jos?

Un iepuras croseta sifon intr`un bec agatat in copac..trece un stol de ursi polari si`l intreaba:
– Ba pleaca de aici!

Era odata un crocodil si croseta niste clatite intr-un cactus, trece un elefant in zbor si intreaba:
-Bai crocodile nu stii incotro e vestul?
La care crocodilul coboara infige un termometru in nisip si spune:
-Nu vezi mai boule ca aici sunt cartofi.

Un crocodil croseta sifon intr-un bec si pe deasupa trecea un stol de ursi sarmosi. La care cel de-al 3 lea spune:
– Cum termin cum vin

Cam în stilul ăsta se desfășoară emisiunile în care este gazdă această distinsă doamnă. Candidatul zice ceva despre o clădire din centru, ea despre păsărelele ce vin și cântă pe burlanele de la casele de la periferie. Candidatul zice ceva despre metrou, ea despre claxoanele de la mașinile din trafic. Candidatul zice ceva despre birocrația din primării, ea vine cu întrebări despre florile de plastic de la nunți. S-au dus zilele când venea lumea cu frica-n sân că nu o să știe să răspundă la întrebări în direct. Ceea ce se întâmplă în capul Denisei este de neanticipat pur și simplu, te duci în emisiunea ei pur și simplu să te întorci mai prost decât ai intrat.

Știu, e greu să devii jurnalist, dar cineva cred că a sărit câțiva pași, dacă nu toți, în a deveni unul cu acte în regulă. Mai mult, cred că ea a aplicat la altă funcție la altă firmă din alt domeniu, dar cumva a nimerit aici, în direct la televizor și în reluare pe youtube.

 

2 răspunsuri

  1. Individa asta pune niste intrebari care depasesc limita admisa a prostiei omenesti. De remarcat, printre altele, cum ii spune ea lui Nicusor Dan ca tramvaiul 101 nu exista si ca 101 poate fi un troleibuz, habar n-avand ca troleibuzele sunt numerotate de la 61 la 96. Doar un autobuz poate avea numarul 101.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Si cand credem ca totusi a atins o limita de prostie… Mai vii tu sa dovedesti cat de dusa e saraca 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu