Nu vă mai drogați

Doi tinerei americani, care probabil că au părinți la Caracal, au fost arestați în timp ce transportau droguri dintr-un stat în altul în SUA. Nimic interesant până aici, ați putea zice, nu?

Situația a fost în felul următor:
Cei doi tinerei se îndreptau către Montana transportând o grămadă de droguri. Fiind probabil drumulul prea lung, cei doi au început să se plictisească, așa că au început pe rând să consume câte un pic din marfă, așa „cât să nu se vadă”.

Nimeni nu știa de ei, în afară bineînțeles de expeditorii și destinatarii drogurilor. A trecut ce a trecut timpul, iar ei nu au măsurat neapărat cât consumă, iar limita a fost încălcată cu siguranță.

Așa că cei doi crai „de Caracal” au băgat în ei ca la concurs și au început să aibă o grămadă de halucinații. Fiind cu musca pe căciulă și cu frica în sân să nu îi prindă poliția, cei doi și-au închipuit la un moment dat că au fost dați de gol.

Ei au crezut asta pentru că drogurile au început să își facă efectul într-un mare fel. Efectul a fost că ei au crezut că toate mașinile, repet, toate mașinile din jurul lor erau mașini de poliție sub acoperire. Bineînțeles că nici măcar una dintre ele nu era de poliție.

După câțiva kilometri ei s-au săturat să fie urmăriți de poliție și nici măcar să nu fie arestați, ci doar urmăriți. Așa că ce era de făcut? Să sune la poliție bineînțeles, să le zică să nu îi mai streseze, să nu îi mai urmărească și să vină să îi aresteze o dată, că ei s-au săturat să fie urmăriți.

Și așa au făcut. Acum sunt după gratii și cu marfa luată și cu prea puțină siguranță pentru viața lor atunci când or ieși din închisoare.

caracalNu vă mai drogați!

 

Sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: