Glumiță cu refugiații de prin Germania

Există multe probleme când vine vorba de refugiații care cuceresc încet încet Europa. Mai toți dintre ei se îndreaptă către Germania, pentru că aceasta a devenit noua „Țară a tuturor posibilităților” unde ajutorul social este cel mai mare din Europa.

Deocamdată se pare că Germania este deja depășită de situație. Acum după ce ani de-a rândul toată Europa s-a plâns de imigranții români că i-au invadat, acum iacă se poate și mai rău. Și cum toți imigranții sunt mai mult sau mai puțin de culoare, sau tind să se îndepărteze de „rasa albă pur germană”, a apărut glumița de mai jos.

Ea, care spune „Uită-te la mine, eu sunt neamțul/germanul acum” este inspirată din filmul Captain Phillips (film care apropos m-a stresat foarte tare), unde un vas american este preluat de niște pirați ai mării, iar unul dintre pirați îi spune căpitanului, Tom Hanks, „uită-te la mine, eu sunt căpitanul acum”, aici scena.

Haha, sper că nu am stricat foarte tare poanta de mai jos că m-am pus să o explic, dar iacă nu toți au văzut filmul ăla.

German

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: