ING ne-a făcut să ne simțim săraci o zi

Astăzi a fost o zi neagră în viața portocalie a celor de la ING. Niciun client ING nu a mai putut să miște în front cu cardul. Nici la magazine, nici la bancomate, nici online, nimic. E ca și cum astăzi ING-ul nu a existat pe lumea asta. Bineînțeles cum toate erorile se întâmplă neanunțate, foarte multă lume a fost foarte prost prinsă la mijloc.

La mijloc între mașina cu plinul făcut la benzinărie și casierul ce spunea că nu merge cardul. La mijloc între coșul plin la magazin și același casier care spunea ca nu merge cardul. La mijloc între farfuria tocmai golită de mâncare la restaurant și chelnerul care spunea că nu merge cardul.

Azi în mijlocul crizei celor de la ING am fost la benzinărie și cumva, prima dată anul ăsta, am plătit cash, nu știu ce m-a apucat, dar am reușit să evit să îmi las buletinul la casierie. Sunt convins că un Dorel de la ING acum își caută de lucru, îmi pare rău pentru el, poate strangem niște bani online și îi donăm și lui ca la cumințenia pământului. Dar nu putem să facem nimic online, îmi pare rău Dorele de la ING, dar nu prea mai avem cash prin casă.

Sentimentul avut în momentul în care ești total neputincios în fața sistemului și știi că toți banii tăi (miile alea de euro de la Supply – știu copii de la Supply despre ce vorbesc – urât din partea mea că fac glume pe care doar unii le pricep, dar prea bine s-a potrivit) sunt pur și simplu dispăruți, este total aiurea. Cum tot zice nevasta, când o să se întâmple ceva asemănător cu un război, așa o să se întâmple: Nu internet și nu acces la conturi. Bineînțeles totul neanuțat, că altfel care mai e farmecul. Toti cei care vor avea cash vor fi regi. Ce bine că o să avem regi doar din rândurile maneliștilor.

#numaifitisaraci

L.E.: între timp totul e bine, banii sunt din nou accesibiliing

Un răspuns

  1. Dupa ani in care am fost supus la mistouri teribile, pentru ca sunt la Transilvania si imi intrau banii mai tarziu decat celorlalti la minunatul lor ING, am fost, in sfarsit, razbunat. Eram in Carrefour cand au spus (a se citi strigat) prin interfon ca purtatorii de carduri ING nu pot fi serviti, nu cred ca a fost un moment placut pentru niciuna din parti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: